Culinaire arrangementen per persoon

Open bar

Wij zorgen zelf, in overleg met u, voor een assortiment dranken en u betaalt volgens de gangbare horeca prijslijst, aan boord of op aanvraag te raadplegen

Drankforfait

Er is niks handiger dan op voorhand een forfaitaire prijs af te spreken zodat iedereen naar wens kan drinken wat hij maar wil.
Hierin zijn begrepen: cava, frisdranken, bieren, wijnen en koffie of thee
Voormiddag: 09.00u - 13.00u
Namiddag: 13.00u - 17.00u
Avond: 17.00u - 24.00u
Hele dag: 09.00u - 24.00u

Broodjes Pic Nic mand, Pain Surprise

Smaakvol verpakte stoommanden gevuld met 6 zachte mini sandwiches per persoon, deels met fos, vlees en kaas.

Borrelschotel

Assortiment vleeswaren zoals kop, grillworst,wienerworstjes, salami, kaas, gegarneerd met aangepaste sausjes en zuurtjes 150gr/pers

Dipschotel groentjes

Assortiment rauwe groentjes zoals bloemkool en knolletjes, gegarneerd met aangepaste sausjes en olijfjes 100gr/pers

Mixed borrel en dipschotel

Mix van bovenstaand assortiment

Tapas palletje

Het Spaanse allegaartje van originele seizoen gebonden startertjes met scampi's, ansjovissen, olijfjes, pepadews, chorizo, enz.... Mooi gepresenteerd op porseleinen schilderspalletjes goed voor +/-5 personen.

Tapas Royale

Bovenstaand uitgebreid met ribbetjes, kipknabbels, griekse balletjes, tomaat mozzerella spiesjes, maatjes (seizoen), tonijnsalade, pesto met brusschetta's.

Stokbroodsneetjes

Dit hapje is dubbel zo groot als de kleine toastjes en bleijven langer hun kwaliteit behouden. Ze worden belegd met allerlei salades, vis en vlees specials.

Zoete Zaligheden in borrelglaasjes

Mooie borrelglaasjes gevuld met heerlijke baverois, crème brullee 2 à 3 per persoon te voorzien of combineren met petit fours.

Petit fours en mignardises

Mini profiteroles, eclairs, rol suisse, tom pouce, caré confituur ... 3 à 5 per persoon te voorzien of combineren met zoete zaligheden.

Lunches - Individuele koude schotels

Wij kunnen u als lunch of eenvoudige maaltijd verschillende koude schotels aanbieden. Deze worden individueel of per groep van ... personen gedresseerd.

Met 2 hespenrolletjes en asperge of kippenbil
Met 2 hespenrolletjes en kippenboutje
Panaché van 4 soorten vlees en kippenboutje
Met 5 kazen (mozzerella, brie, leerdammer, chevange en ...)
Met gekookte zalm en asjovis en tonijn
Met tomaat en grijze garnalen
Met gerookte zalm, heilbot en tomaat met grijze garnalen
2,5 minibroodjes + boter per persoon
Dagsoep
Roomsoep

Matrozen ontbijt

Wij starten met diverse vleeswaren en snijkazen, salades zoals préparé, kip curry, choco en confituur, bijhorende thee, koffie, fruitsap en we eindigen met een klein koffiekoekje.

Kapiteins luxe ontbijt

Zoals op een luxe cruise begint de dag met een glaasje cava en fruitsap. De geur van vers gebakken spek en eitjes kan u niet meer weerstaan. We gaan verder met een gerookte zalm, diverse vleeswaren, salades, en franse kazen. We ronden af met choco, confituur en kleine koffiekoekjes.

Paella lunch/diner

De kapitein bereidt in zijn reuze pan een overheerlijke Paella met zeevruchten

BBQ klassiek vlees

Aan boord ergens op een eilandje installeren we een gas-BBQ en bereiden 4 stukken vlees met bijhorende groenten, sausjes en brood.
Standaard: saté, worst, kipjilet en steak of 2 lamskoteletjes.

BBQ exclusief vis en vlees

In dit exclusief aanbod starten we met een stukje zalm-lardon, Sint-Jacombsnootjes en scampi's. We gaan verder met onze exclusieve ribbetjes jakitori's en chipolata's. Om af te ronden bakken we lamskoteletjes en een entrecôte.
Natuurlijk met bijhorende groenten, sausjes en broodjes.

Italiaanse lunch

We starten met een schotel San Danielle ham met meloentjes, tomaat mozzerella spiesjes en een siabatta met wat rauwkost. We hebben ondertussen een champignon met garnaaltjes gemaakt en sluiten dit geheel af met een authentieke lasagne.

Zeeuws bordje streekspecialiteiten

Oesters, mosseltjes, gerookte sprotjes en een kleine cockteil van grijze garnaaltjes. Zeeuws spek, grillworst en runderrollade met koosla. In het seizoen hoort hier zeker zeekraal en lamsoor bij
OPTIE: halve kreeft (richtprijs!!)
LET OP OOSTERSCHELDE IS SLECHTS VERKRIJGBAAR VAN APRIL TOT EIND JULI